Frakt & Returer

Transportsätt

Vi håller strikt kontroll och gör goda förberedelser före leverans. Generellt vi förbereda det genast och kolla upp det noga när vi får din beställning så att du kan få din solglasögon ASAP! Under normala omständigheter, levererar vi solglasögon inom tre dagar. Vi levererar klockor via internationella transportföretag, normalt via EMS, DHL, UPS, etc.

Fraktavgift
Gods baseras på produktens vikt och destination. Om du beställer mer än en produkt, kommer frakten av de tilläggsprodukter vara fria.

Leverans din Beställ
Innan vi skickar din beställning, vi behöver bara för att bekräfta din betalning. Vår kundtjänst personal kan kontakta dig för ytterligare information, men endast om det behövs.
För din säkerhet, kan order högt värde kräver en underskrift vid leverans. Om du inte kan vara tillgängliga att teckna ditt paket, vänligen vara säker på att en vuxen som har rätt att teckna ditt paket kommer att finnas tillgänglig på den angivna leveransadressen.
Du får ett e-postmeddelande dagen din beställning har skickats med en bekräftelse på transporten och ett spårningsnummer.
I händelse av att din beställning inte kan levereras, kontaktar vi dig inom 2 affärsdagar så att du vet varför din försändelse har hållits upp.

BESTÄLLNINGS
Våra kunder behöver inte oroa sig för huruvida de kan passera den anpassade framgångsrikt. Vi samarbetar med DHL / EMS / UPS för att hjälpa kunder avsluta tullförfaranden. Hittills har tulldeklarationen andel av våra produkter nått 100%.
För alla problem som orsakas av sjöfarten, är du välkommen att kontakta oss: [email protected]

VIKTIG INFORMATION
1.Please se till att leveransadressen är korrekta vi inte omdirigera order när de är på väg till dig
2.Innan vi kan skicka dina inköp, kan vi behöva bekräfta dina uppgifter med din kortutgivare. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla förseningar till ett minimum
3. vår leveranstiden börjar från det ögonblick en order accepteras och inkluderar en 24-timmarsperiod där dina artiklar kommer att behandlas och skickas av vårt lager. Observera att detta kan ta längre tid under våra försäljnings perioder då det kan ta upp till 48 timmar för transporter som ska skickas
4.We ett nära samarbete med vår leveranspartner för att minimera de potentiella effekterna av egna förseningar på våra internationella kunder